måndag 9 november 2009

Låtsas lite

Om du var med i idol och skulle välja världens bästa låt som du skulle sjunga, vilken sång skulle du välja då?

(strunt samma i om du inte har en idolröst, det är oviktigt i sammanhanget)

3 kommentarer:

Philip sa...

Den var svår. Jag måste be att få återkomma.

Morran sa...

Over the Rainbow

rebecca sa...

De "bästa" låtarna i ens liv, som liksom verkligen gjort ett intryck och stannat länge bland favoriterna, är också de låtar som man tröttnat på efter att ha lyssnat alldeles för mycket på dem.. Därför är frågan svår..

En låt som jag verkligen tycker om, för att varje gång jag lyssnar på den så gör det något med mig - den styrker mig; det är Faith med Jason Upton (lyssna!). Jason improviserar hela låten från hjärtat och den är perfekt att lyssna på när livet gör ont. Den börjar i vemod och slutar i tacksamhet och glädje över Guds storhet. Lite som Davids psalmer. "In the most broken parts of me, let my faith arise. Friends have failed me, Lord, let my faith arise. Loved ones have failed me Lord, let my faith arise. Heroes have failed me Lord, let my faith arise. I say no to the things that keep me back from You oh Lord. ... "

Om jag ska svara någon låt som jag anser borde få vara bland hela världens topp 10 (alltså baserat på låtens genialitet mer än mina känslor inför den), så måste det nästan bli Bohemian Raphsody.

Related Posts with Thumbnails