lördag 16 juli 2011

För ett år sedan blev vi med hus

Det är lätt att tänka att inget händer här i huset. En titt på den här fantastiska bilden från hallen, tagen för exakt ett år sedan, kan hjälpa mig att inse att några framsteg ändå skett. Närmast i bild ser ni en dörröppning som är borttagen. Där går trappan upp till övervåningen. Hatthyllan är målad vit och flyttad till den nya klädförvaringen som finns till vänster. Tak och lister är vitmålade(plus nytt golv och golvvärme). Även listerna i rummet som skymtar längre fram. Det är tapetserat i båda rummen. Lådan på hatthyllan har flyttat ner till källaren. Den innehåller påskpyntet. Så lite har ändå åstadkommits. Vi har ju även utökat familjen med en person. Och det vill inte säga så lite. På tal om att föröka sig, så har vi idag njutit av första skörden jordgubbar från vårt eget land. Dessutom har vi mer än 20 äpplen i vårt äppelträd. Så låt oss knyta ihop säcken genom att säga att "he som hänn he hänn hänna". I alla fall för oss.

3 kommentarer:

Marcus sa...

Ett år med hus! Känns ju som att det var igår ni skaffade hus :)

Familjen Hallman sa...

Miriam, du är sån författare! Skriver som en våg på vattnet :-) Orden är lätt att läsa, meningarna har fantastiskt innehåll med humor och allvar. Jag är så imponerad!

Jag brukar ha högläsning för maken. Vi skrattar och nickar medhållande om vartannat.

Din blogg är ett riktigt måste här hemma hos oss! KRAM på dig underbara människa och tack för att du delar med dig så fint av er vardag!

Miriam sa...

Marcus: Tiden flyger helt enkelt!
Familjen Hallman: Tackar ödmjukast för dom fina orden!

Related Posts with Thumbnails